+31633161983+31633161983info@bootreserverengiethoorn.nl

Parkeren

P1 centrum (groen)

Parkeren in Giethoorn is gratis op P1 centrum (groen) aan de Ds. J.J. Ketstraat. Daarna loopt u circa 100 meter naar botenverhuur- en rondvaartbedrijf Koppers aan de Ds. T.O. Hylkemaweg 13. Let op! Op drukke dagen staat het parkeerterrein al vroeg vol. Wij adviseren u dan ook om vroeg te komen, zodat u uw auto goed kwijt kunt en er een lekkere, lange dag van kan maken!

Gratis parkeren

Parkeren in Giethoorn is gratis op P1 centrum (groen).

Parkeren op drukke dagen

Met de hierboven genoemde ‘drukke dagen’ bedoelen wij ‘vrije dagen met zomers weer’, zoals:
– Pasen
– Pinksteren
– Hemelvaart
– Juli en augustus
– Weekenden.

Borden en verkeersregelaars

De matrixborden voor de ingang van het parkeerterrein geven aan of er plek is of niet. Daarnaast zet de gemeente op drukke dagen verkeersregelaars in. Laat u echter niet wegsturen of omleiden door deze goed bedoelende verkeersregelaar. Vertel hem of haar dat u gereserveerd heeft bij Koppers aan de Hylkemaweg.

Na het parkeren

Na het parkeren van  uw auto of touringcar kunt u zich melden in onze cadeaushop of bij één van onze medewerkers. Vervolgens ontvangt u een gratis vaarroutekaart en krijgt u uitleg over de verschillende vaarroutes. Tot slot krijgt u instructies over de bediening van de elektromotor en uw boottocht kan beginnen!

Henk Kraal,

Hadden voor 75 euro voor 2 uur een luxe sloep (GreenSilver 500) gehuurd. Geld dubbel en dwars waard. Na 2 uur varen (waarvan 15 minuten met 4 andere boten op sleeptouw die een lege accu hadden) nog geen 15% van de accu’s verbruikt 👌

Hanna Van Der Linden,

Een hele leuke dag in Giethoorn meegemaakt. We zijn gestart met een een rondvaart van 1 uur bij rederij Koppers. Erg (v)aardige schipper Derk. Leuke uitleg over de wetenswaardigheden. Daarna op eigen gelegenheid door Giethoorn gewandeld.

El Bu Yzan,

Leuke sfeer en prachtige uitzichten.Als je last hebt van de druk van werk en privé, kom je op deze plek tot rust en geniet je van de prachtige natuur.

foodlover90,

Vorig jaar met mijn familie hier geweest, een hele leuke ervaring was het voor ons. Bij de terug weg kun je ook verse kibbeling eten. Ze waren heerlijk! En ze hebben ook leuke souvenir winkeltjes. Voor iedereen wat wils😃

Iris den Haan,

Wij hebben via dit bedrijf een fluisterboot gehuurd. Het boekingsproces op de website ging erg makkelijk en ook de communicatie via de mail was erg duidelijk. Op locatie kregen we goede uitleg over de route die geschikt was voor 3 uur bootverhuur. Het was even wennen met de besturing van de boot, maar uiteindelijk ging het erg goed en gemakkelijk. Het was een hele mooie en leuke boottocht. Ik zou zeker weer een boot huren via dit bedrijf!