+31633161983+31633161983info@bootreserverengiethoorn.nl

Fluisterboot huren Giethoorn

Bootreserverengiethoorn.nl is onderdeel van Koppers Giethoorn. Wij zijn gevestigd in hartje Giethoorn, want dat is het ideale startpunt voor een dagje fluisterboot huren Giethoorn. Wij verhuren goed onderhouden fluisterboten waarmee u heerlijk kunt varen. De wateren rondom Giethoorn zijn grotendeels ca. 80 cm tot ca. 120 cm diep. U ontvangt bij afvaart een vaarroutekaart.

Fluisterboot direct reserveren

Via Bootreserverengiethoorn.nl kunt u direct een fluisterboot huren. Allereerst is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Onze fluisterboten zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Echter verhuren wij ook consoleboten voor maximaal 6 personen of elektrische sloepen voor maximaal 8 personen.


Fluisterboot huren Giethoorn geschikt voor 1 tot 6 personen

Deze fluisterboot is geschikt voor 1 tot 6 personen. Mocht u met bijvoorbeeld 12 personen komen, dan kunt u uiteraard ook meerdere fluisterboten reserveren.
Fluisterboot huren Giethoorn 1-6 personen familieboot

Wij hanteren een borg van € 50,-. Deze borg kunt u contant bij afvaart voldoen. De eenmalige reserveringskosten bedragen € 5,-. Als u een fluisterboot reserveert, dan heeft u altijd de garantie dat er een fluisterboot voor u klaar ligt.

Vragen over een fluisterboot huren bij Bootreserverengiethoorn.nl?

Indien u meer informatie wilt over een fluisterboot huren in Giethoorn, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Tijdens warme zomerdagen kunt u het beste bellen met Rob Koppers: 0633161983. We helpen u dan gelijk. Uiteraard kunt u ook tijdens het varen in Giethoorn met vragen of eventuele problemen bellen. Wij staan altijd voor u klaar!

Kortingskaart

Heeft u de vorige keer het onderstaande kortingskaartje van ons meegekregen? Kijk dan op de achterkant voor de unieke kortingscode! De korting is geldig op al onze boten en op de rondvaart van 1 uur. Aan het einde van het bestelproces kunt u deze code invullen en vervolgens wordt de korting automatisch verrekend met het totaalbedrag.

bootreserverengiethoorn.nl
Zie de achterkant voor de kortingscode
Kortingscode invullen
Kortingscode invullen
Henk Kraal,

Hadden voor 75 euro voor 2 uur een luxe sloep (GreenSilver 500) gehuurd. Geld dubbel en dwars waard. Na 2 uur varen (waarvan 15 minuten met 4 andere boten op sleeptouw die een lege accu hadden) nog geen 15% van de accu’s verbruikt 👌

Hanna Van Der Linden,

Een hele leuke dag in Giethoorn meegemaakt. We zijn gestart met een een rondvaart van 1 uur bij rederij Koppers. Erg (v)aardige schipper Derk. Leuke uitleg over de wetenswaardigheden. Daarna op eigen gelegenheid door Giethoorn gewandeld.

El Bu Yzan,

Leuke sfeer en prachtige uitzichten.Als je last hebt van de druk van werk en privé, kom je op deze plek tot rust en geniet je van de prachtige natuur.

foodlover90,

Vorig jaar met mijn familie hier geweest, een hele leuke ervaring was het voor ons. Bij de terug weg kun je ook verse kibbeling eten. Ze waren heerlijk! En ze hebben ook leuke souvenir winkeltjes. Voor iedereen wat wils😃

Iris den Haan,

Wij hebben via dit bedrijf een fluisterboot gehuurd. Het boekingsproces op de website ging erg makkelijk en ook de communicatie via de mail was erg duidelijk. Op locatie kregen we goede uitleg over de route die geschikt was voor 3 uur bootverhuur. Het was even wennen met de besturing van de boot, maar uiteindelijk ging het erg goed en gemakkelijk. Het was een hele mooie en leuke boottocht. Ik zou zeker weer een boot huren via dit bedrijf!