Bootreserverengiethoorn.nl is onderdeel van Koppers Giethoorn. Wij zijn gevestigd in hartje Giethoorn, want dat is het ideale startpunt voor een dagje boot huren Giethoorn. Wij verhuren goed onderhouden boten waarmee u heerlijk kunt varen. De wateren rondom Giethoorn zijn grotendeels ca. 80 cm tot ca. 120 cm diep. U ontvangt bij afvaart een duidelijke vaarroutekaart. U heeft de keuze uit verschillende routes en bezienswaardigheden. Vraag onze medewerkers gerust naar de mogelijkheden. Voor een bezoek aan Giethoorn bent u bij Bootresverengiethoorn.nl aan het juiste adres!

Boot direct reserveren

Via Bootreserverengiethoorn.nl kunt u direct een boot huren in Giethoorn. Allereerst is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Afhankelijk van het aantal bemanning zijn er boten geschikt voor maximaal 6 of 8 personen. Wij verhuren verschillende soorten boten in Giethoorn.

Boot huren Giethoorn

U heeft de keuze uit een fluisterboot , sloep of consoleboot waarmee u kunt varen door Giethoorn. Deze boten zijn te huur per 2, 3, 4 of 6 uur (hele dag). Wij hanteren een borg van € 50,- . Deze borg kunt u contant bij afvaart voldoen. De eenmalige reserveringskosten bedragen € 5,-. Als u een boot reserveert, dan heeft u altijd de garantie dat er een boot voor u klaar ligt.

Kortingskaart

Heeft u de vorige keer een kortingskaartje van ons meegekregen? Kijk dan op de achterkant voor de unieke kortingscode! De korting is geldig op de rondvaart van 1 uur en op al onze boten. Aan het einde van het bestelproces kunt u deze code invullen en vervolgens wordt de korting automatisch verrekend met het totaalbedrag.

Vragen over een boot huren Giethoorn bij Bootreserverengiethoorn.nl ?

Indien u meer informatie wilt over een boot huren in Giethoorn, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Tijdens warme zomerdagen kunt u het beste bellen naar 06 33 16 19 83. We kunnen uw vragen dan direct beantwoorden. Uiteraard kunt u ook tijdens het varen in Giethoorn met vragen of eventuele problemen bellen. Wij staan altijd voor u klaar!

Boot huren Giethoorn