Privé rondvaart Giethoorn1 uur middag max 26 personen

Reserveer nu direct een leuke privé rondvaart door Giethoorn. Wij zijn onderdeel van Koppers Giethoorn. Wij zijn gevestigd in hartje Giethoorn, want dat is het ideale startpunt voor een rondvaart in Giethoorn. Als u gaat varen door Giethoorn met onze rondvaartboot dan is dat zeker een beleving. Fantastisch varen gegarandeerd. Kies in de kalender aan de rechterzijde een dag waarop u graag een rondvaart wilt reserveren. U kunt het aantal volwassenen en kinderen aangeven waarvoor u een ticket wilt reserveren. Vervolgens selecteert u de vertrektijd van uw voorkeur.

 

Vertrektijden rondvaart Giethoorn

Een rondvaart door het dorp Giethoorn vertrekt in de maanden maart t/m oktober elke dag en ieder uur vanaf 11:00 uur. In de overige maanden varen wij alleen in de weekenden. We vertrekken dan gemiddeld 1 keer per uur vanaf 11:00. De laatste rondvaart vertrekt rond 16:00 uur. Voor onze rondvaart van één uur geldt géén minimale aanmelding. Mocht u dus in geval van bijvoorbeeld mooi weer besluiten om een rondvaart door Giethoorn te gaan maken, dan kunt u altijd op het laatste moment nog via onze website reserveren.

Rondvaart 2 uur door Giethoorn en natuurgebied de Wieden

Het is mogelijk om een rondvaart door het centrum van Giethoorn, over het meer het Bovenwijde en door natuurgebied de Wieden aan te vragen per e-mail of via het contactformulier. Helaas kunt u dit nog niet boeken via het automatische reserveringssysteem. De minimale aanmelding voor een 2-uurs rondvaart is 20 personen. De prijs bedraagt €18 voor volwassenen en €10 voor kinderen. Bij deze optie komen er waarschijnlijk ook andere mensen aan boord tot een maximum van 48 personen. Bent u met minder dan 20 personen of wilt u de boot sowieso alleen voor uw eigen groep, kijk dan onder het kopje ‘privérondvaarten’. Bent u met meer dan 20 personen? Dan is het al gauw aantrekkelijk om de rondvaartboot privé te nemen. Let op: een 2-uurs rondvaart kunt u niet eenzijdig boeken. U doet een aanvraag. Wij moeten immers de beschikbaarheid checken in onze agenda.

Privérondvaarten

Wilt u alleen met uw bedrijf of familie en vrienden rondvaren? Dat kan. U kunt de boot afhuren voor uw eigen groep. Er komen dan geen andere mensen aan boord. Behalve de schipper natuurlijk;) De vanaf prijzen van de 1-uurs en 2-uurs privérondvaarten zijn als volgt:

 

Privé-rondvaart ochtend 1 uur: 1 t/m 26 personen. Afvaart 10:00 uur of 11:00 uur € 199. Ieder persoon extra € 7,25 p.p.

 

Privé-rondvaart middag 1 uur: 1 t/m 26 personen. Afvaart 12:00 uur, 13:00 uur, 14:00 uur, 15:00 uur of 16:00 uur: € 249. Ieder persoon extra € 8,25 p.p.

 

Privérondvaart middag 2 uur: 1 t/m 26 personen. Afvaart 12:00 uur, 13:00 uur, 14:00 uur, 15:00 uur of 16:00 uur: € 450. Ieder persoon extra € 16,00 p.p.

 

Privérondvaart ochtend 2 uur: 1 t/m 26 personen. Afvaart 10:00 uur of 11:00 uur € 390. Ieder persoon extra € 14,00 p.p.

 

Bij de tarieven van de privérondvaarten wordt geen onderscheid gemaakt tussen kinderen en volwassenen. Baby’s (0-3 jaar) mogen echter kosteloos meevaren.

 

Let op: als u voor 11:00 uur moet afvaren, dient u zich rond 10:30 te melden op onze locatie. Het serveren van koffie/thee en evt. toiletbezoek kost namelijk tijd. Indien de boot later dan 11:00 uur vertrek, brengen wij het hogere tarief in rekening.

 

De privérondvaarten zijn niet te boeken via het reserveringssysteem. Neem hiervoor a.u.b. contact op per e-mail.

Kortingskaart

Heeft u de vorige keer een kortingskaartje van ons meegekregen? Kijk dan op de achterkant voor de unieke kortingscode! De korting is geldig op de rondvaart van 1 uur en op al onze boten. Aan het einde van het bestelproces kunt u deze code invullen en vervolgens wordt de korting automatisch verrekend met het totaalbedrag.

Vragen over een rondvaart door Giethoorn ?

Indien u meer informatie wilt over een fluisterboot huren in Giethoorn, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.


Delen

Vragen? Neem contact op