Fluisterboot huren Giethoorn

Bootreserverengiethoorn.nl is onderdeel van Koppers Giethoorn. Wij zijn gevestigd in hartje Giethoorn, want dat is het ideale startpunt voor een dagje fluisterboot huren Giethoorn. Wij verhuren goed onderhouden fluisterboten, waarmee u heerlijk kunt varen. De wateren rondom Giethoorn zijn grotendeels ca. 80 cm tot ca. 120 cm diep. U ontvangt bij afvaart een routekaart.

Fluisterboot direct reserveren

Via deze website kunt u direct een fluisterboot reserveren. Allereerst is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Onze fluisterboten zijn afhankelijk van het aantal bemanning geschikt voor maximaal 6 of 8 personen. Wij verhuren dus twee verschillende fluisterboten in Giethoorn:

Fluisterboot geschikt voor 1 tot 6 personen

Verder kunt u ook een fluisterboot huren per uur. Houdt er rekening mee dat per uur huren in juli en augustus en weekends niet mogelijk is. Wij hanteren een borg van € 50,-, die u contant bij afvaart kunt voldoen. De eenmalige reserveringskosten bedragen € 5,-. Als u via onze website een fluisterboot reserveert, dan heeft u altijd de garantie dat er een fluisterboot voor u klaar ligt.

Vragen over een fluisterboot huren bij Bootreserverengiethoorn.nl ?

Indien u meer informatie wilt over een fluisterboot huren in Giethoorn, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.