Fluisterboot 1-6 personenfluisterboot hele dag huren

Een fluisterbootje 1-6 personen is de boot met de voordeligste tarieven. De schipper zit achterin de boot op het schippersbankje en stuurt met één hand aan de motorhendel. De snelheid is variabel te regelen door aan het ‘gas’ te draaien. Hoe verder u draait des te sneller u gaat. De elektrische buitenboordmotor heeft een F (forward), N (neutral) en R (reverse) stand. ‘Remmen’/ vaart minderen doet u eenvoudig door naar de reverse stand te draaien.

Een fluisterbootje 1-6 personen is voorzien van een goed stel accu’s, waarmee u de hele dag kunt varen. Zo kunt u niet alleen door Giethoorn centrum, maar ook door Giethoorn-Noord en zuid varen. Tevens kunt u over de meren en door delen van Nationaal-Park Weerribben-Wieden varen. Ook is het mogelijk om de boot aan te leggen bij het zwemeilandje op het Bovenwijde. Hier kunt u picknicken en zwemmen binnen de omheining of in het meer. Draag wel altijd zwemschoenen als u gaat zwemmen! Benieuwd naar de verschillende vaarroutes in en om Giethoorn? Bekijk dan alvast de vaarroutekaart die u van ons meekrijgt. Natuurlijk leggen wij deze aan u uit voorafgaand aan de boottocht. Tevens krijgt u vaarinstructies van onze medewerker.

Bent u met 6 personen of minder en wilt u toch een ander type boot? Kijk dan eens bij de consoleboot. Bent u met meer dan 6 personen? Dan kunt u meerdere fluisterbootjes 1-6 personen reserveren via ons boekingssysteem. Van elk type boot hebben wij meerdere bootjes in onze vloot, waardoor u niet snel misgrijpt indien u tijdig reserveert. In de zomervakantie, in de weekenden en op de nationale feestdagen zoals Pasen, Pinksteren en Hemelvaart zijn wij met zomers weer soms volgeboekt. Wij adviseren u dan ook om minimaal een paar weken van tevoren te reserveren. Indien de kleinere fluisterbootjes zijn uitverkocht, kunt u kiezen voor een ander boottype. Misschien is de sloep wel iets voor u. Wilt u toch liever een fluisterboot 1-6 personen? Kijk dan eens op de website van Rondvaart Zuideinde.


Delen

Reserveringskosten *

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord. Ik ben ook op de hoogte van de borg van € 50,-, die contant bij afvaart wordt voldaan. De reserveringskosten bedragen € 5,-.

Vragen? Neem contact op