Consoleboot 1-6 personenmet stuur en rugleuning 3 uur huren

Uitvoering consoleboot 1-6 personen

Een consoleboot 1-6 personen is een boot met stuur en rugleuningen. Het is een standaard fluisterboot voorzien van een stuurconsole en een stuurwiel. De stuurconsole staat voor het schippersbankje achter in de boot. Tevens is dit type boot voorzien van rugleuningen. De boot is van aluminium en daardoor licht van gewicht. De consoleboot vaart dus vrij snel. Deze boot is te huur voor een gezelschap van 1-6 personen. Zowel met 1 als met 6 personen vaart deze boot prima. Heeft u veel bagage mee? Dan kunt u beter met maximaal 4 personen in 1 consoleboot stappen. Bent u met meer personen? Geen enkel probleem. Wij hebben veel consoleboten in ons assortiment. Is de consoleboot niet meer beschikbaar op het door u gekozen tijdstip? Kijk dan onze op de site van ons andere bedrijf: Rondvaart Zuideinde. Wilt u liever een luxe kussenset in de boot? Kies dan voor de elektrosloep.

Bediening consoleboot

De consoleboot is voorzien van een stuurconsole met een stuurwiel. De boot is daarmee, ook voor onervaren schippers, eenvoudig te besturen. Een vaarbewijs is niet vereist. Bovendien krijgt u op locatie duidelijke vaarinstructies van onze botenverhuurder. Hij zal u laten zien dat je het stuur enkel een klein beetje naar links en naar rechts moet draaien. Belangrijk is dat u daarbij altijd een beetje gas houdt, anders reageert de boot niet. Gas geven doet u moet een pookje. Dit werkt heel simpel: het pookje vooruit drukken is vooruit; het pookje achteruit halen is achteruit. De achteruit is tevens de ‘rem’. Wilt u de boot niet bedienen met een stuurtje, maar met het handvat aan de elektromotor? Kies dan voor de fluisterboot 1-6 personen.

Wat is er te zien met een consoleboot

Met een consoleboot kunt u zowel korte als lange vaartochten maken. De accu’s leveren stroom voor een dag (10:00-17:00 uur). Tijdens de korte vaartochten (2-3 uur) vaart u door het centrum van Giethoorn met haar pittoreske bruggetjes en schilderachtige boerderijtjes. Tevens vaart u door de rietvelden van natuurgebied de Wieden. Met de langere vaartochten (4-5 uur) komt u niet alleen door het centrum van het dorp, maar ook door Giethoorn-Noord, Giethoorn-Zuid en grote delen van  nationaal park Weerribben-Wieden. U ziet dan meer bruggen, meer boerderijen en meer natuur. Bij aankomst krijgt u van ons een vaarroutekaart met bijbehorende uitleg over de verschillende vaarroutes.


Delen

Reserveringskosten *

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord. Ik ben ook op de hoogte van de borg van € 50,-, die contant bij afvaart wordt voldaan. De reserveringskosten bedragen € 5,-.

Vragen? Neem contact op